Gymleco kuntosalilaitteet
Edustamme myös mm.
seuraavia tuotemerkkejä:
 


 Gymtec kuntosalilaitteet
 
Concept 2 soutulaitteet
 
 
Leoko
 
 
VALITSE PARAS, VALITSE GYMLECO

Gymleco kuntosalilaitteet

GYMLECO on voimaharjoittelulaitteiden tämän hetken suurin laitetoimittaja ja valmistaja Ruotsissa. Yrityksen tarjonta kattaa kaikki osa-alueet mukaan luettuna Fitness, ennaltaehkäisevä terveydenhuolto, senioriliikunta ja kuntoutus.

GYMLECOLLA  on pitkä kokemus voimaharjoittelusta, anatomiasta ja suunnittelusta. Tämä takaa sen, että yrityksen valmistamat tuotteet ovat anatomisesti oikein muotoiltuja, liikeradat ovat parhaat mahdolliset. Laitteet ovat helppokäyttöisiä, turvallisia sekä lisäksi tyylikkäitä. Laitteet on myös suunniteltu niin, että laitteet eivät vie niin paljon tilaa salista kuten yleensä kuntosalilaitteet vievät. Näin saadaan saliin lisää suorituspaikkoja.

Suurin osa GYMLECON tuotteista valmistetaan Ruotsissa, mikä takaa parhaan lopputuloksen. Pystymme antamaan 10 vuoden takuut kaikille GYMLECO laitteille. Rungoissa käytettyjen materiaalien seinämäpaksuudet ovat 3 – 5 mm. Hitsauksilla on elinikäinen takuu. Kaikissa GYMLECO painopakallisissa laitteissa on vuosia kestävät 2 cm leveät vaijerihihnat. 2 cm vaijerihihnoilla on 10 vuoden takuu kaikissa 300 sarjan  GYMLECO laitteissa. Pyöreitä vaijereita gymleco laitteissa ei käytetä lainkaan. GYMLECOLLA on erittäin laaja ja kattava valikoima harjoitteluvälineitä. Laitteet on tehty kovaa käyttöä varten, viimeisimmän tietotaidon ja uusimman tekniikan pohjalta. Laitteissa ei ole muovisia irtoavia nimitarroja, rungon osia, nimikylttejä jne. Kaikki ed. ovat GYMLECO laitteissa terästä, jotka pysyvät siisteinä laitteissa koko laitteen iän.

Tutustu laitteisiin >>


GYMLECO laitteet tehokkaaseen kuntosaliharjoitteluun

Tervetuloa Finn Gymin kotisivuille!

Finn Gymiltä :
- GYMLECO Kuntosalivälineet ja laitteet
- Täydellinen välineistö vaativaan kuntosaliharjoitteluun sekä työpaikka-
   ja kotikuntoiluun.
- Monipuoliset palvelut kuntosalien suunnitteluun ja kalustukseen.

- Autamme sinua kaikissa kuntosaliasioihin liittyvissä asioissa.

Lisätietoa edustamistamme laitteista voit kysyä suoraan meiltä!
Gymleco takuu
Gymleco-kuntosalilaitteilla on
10 VUODEN TAKUU!

Powered by Smart Kotisivutyökalu